29 Şubat 2012 Çarşamba

Çok Şükür, Nihayet Gittin


Günler değil, haftalar değil, aylar değil, tam 8 yıldır bugünü, bu anı bekliyorduk. Çok şükür, nihayet gittin...

Gittin, "Giderken harcadığım her kuruşu alırım." demiştin ama 103 milyon TL'yi hibe ederek gittin...

Herkesin dediği gibi, biz sıramızı savdık artık TFF düşünsün, Türkiye ve Türk Futbolu düşünsün...

Gittin ama benim aklımda 2 soru ve 2 korku var:

Soru 1: 103 milyon TL'yi hibe ettin ama Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şöyle bir açıklama var: "Yıldırım Demirören ile Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. arasında alacak-borç ilişkisinden doğan bir borç bakiyesi yoktur. Yıldırım Demirören'in şartlı hibe edeceğini bildirdiği alacaklar Şirketimizle ilgili değildir." Bu ne iş?

Soru 2: Bu aslında birçok Beşiktaşlı'nın sorusu. Şimdi sen gittin ve biz senden kurtulduk mu yoksa TFF'nin başına geçtiğinden aslında kurtulamadık mı? Bu, bir şirket veya kurumdaki bir birim veya departmanın başındaki kişinin bir üst makama geçmesi gibi. Neyse... Bundan böyle sadece Beşiktaş değil, artık Fenerbahçen, Galatasaray ve diğer takımlar düşünsün...

Korkulara gelirsek...

Korku 1: Bir süre sonra Beşiktaş'ın başına yeniden gelmenden korkuyorum.

Korku 2: Gelenin gideni aratmasından korkuyorum.

Neyse... Yolun açık olsun. Oradan ister Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, ister GSGM'ye, ister FIFA ya da UEFA başkanlığına kadar git. Beşiktaş'a geri dönme yeter...

2 yorum:

  1. 15 aylık kızım Beşiktaş başkanı olsa bundan daha kötü yönetemez. O yüzden gelenin gideni aratmasına dair en ufak bir korkum yok benim:))

    YanıtlaSil
  2. Valla burası Türkiye. Her kurumda, her yerde bir zamanlar defol denilen adamlar, zaman geldiğinde "gel" diye çağrılmıştır ya da gelenler gideni aratmıştır... Ben açıkçası korkuyorum :)

    YanıtlaSil

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...